Winter!

Winter sneeuwschuiver machines

Winter!

Is uw stoep sneeuw vrij deze winter?

Sneeuw veegmachine

Veegmachine met sneeuwschuif

Helaas kan de gemeente niet alle stoepen sneeuw vrij houden. In uw eigen belang en dat van uw medeburgers is het verstandig voetpaden en stoepen voor de eigen woning/onderneming sneeuw vrij te maken om valpartijen te voorkomen. Dit doet u gemakkelijk met behulp van een Tielbürger veegmachine voorzien van een sneeuwschuif (optioneel tevens met sneeuwborstels en sneeuwkettingen). De sneeuwschuif loopt op wieltjes waardoor de ondergrond niet beschadigt. De sneeuwschuif wordt gemonteerd vóór de borstels zodat u schuift en veegt in één arbeidsgang. Dit wil zeggen, de sneeuwschuif schuift de losse sneeuw voor zich uit waarnaar de roterende borstels de wat vastere sneeuw wegvegen. De sneeuwschuif is tijdens andere seizoenen tevens een grote hulp bij het schuiven van bijvoorbeeld graan, mest, zand etc.

Aanbouw sneeuwschuiven

De verschillende Tielbürger aanbouw sneeuwschuiven kunnen aangebouwd worden aan bijvoorbeeld uw zitmaaier, quad, atv, electro-car, Tielbürger motormaaier, Honda tweewielige trekker of andere (werk)voertuigen en vormen de perfecte combinatie voor het schuiven op voetpaden, tuinpaden, ijsbanen, perrons, fietspaden, sportbanen, parkeerplaatsen, stations, ingangen voor bijvoorbeeld zorginstellingen of winkelcentra en andere smalle plekken waar een grote sneeuwschuiver niet bij kan komen.

De verschillende aanbouw sneeuwschuiven op een rij:

Strooiers

De plaatsen waar de sneeuw verwijderd is, kunnen bestrooid worden met behulp van één van de Tielbürger strooiers. Dit kan een handbediend- of een aangedreven model zijn. Bedenk bij het strooien dat bomen en planten gevoelig zijn voor de schadelijke invloed van dooizout. Het dooizout zou vervangen kunnen worden door bijvoorbeeld zand, zaagsel of zelfs kattengrit.

Klik hier om een indruk te krijgen van alle ‘sneeuwschuiver machines’ van Tielbürger.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

Pin It on Pinterest