Voor perfect en professioneel onderhoud

Tielbürger verticuteermachines

Een verticuteermachine is de beste werkwijze voor een prachtig groen gazon. Ieder voor- en najaar heeft het gras bijzondere aandacht nodig. Naast het maaien is het ook belangrijk het gazon regelmatig te verticuteren. Een Tielbürger verticuteermachine is de juiste keus. Particulieren en professionals waarderen de uitstekende verticuteer prestaties.

Tielburger verticuteermachine

Voor professionals

Wist u dat? Het verticuteren in 1955 door Thomas Mascaro werd uitgevonden. Het oorspronkelijke samengestelde Engelse woord bestaat uit „verticaal“ (loodrecht) en „cut“ (snijden).

Voor Professionals: met het unieke Tielbürger mes-as-wisselsysteem zijn de messen in korte tijd gewisseld. Perfect afgestemd op professioneel gebruik. Deze unieke wisselsystemen heeft alleen Tielbürger.

Met de in eigen huis doorontwikkelde en verfijnde verticuteer techniek zet Tielbürger doorlopend nieuwe maatstaven.

Voor ieder doel het juiste werktuig

De verschillende raamwerken met de diverse systemen kunt u in een paar minuten wisselen. Ieder systeem bestaat uit een raamwerk vervaardigt van stevig staal waarin de kogel gelagerde as met naar keuze wegklapbare messen, gegalvaniseerde veren of klepels gemonteerd is. Het complete werktuig (inclusief poelie) klikt u in het huis. Snel gewisseld:

Tielburger verticuteermachine stap 1
STAP 1

V-snaar verwijderen

Tielburger verticuteermachine stap 2
STAP 2

Snelsluiting openen

Tielburger verticuteermachine stap 3
STAP 3

Werktuigraam eruit halen

werktuigraam met messen
WERKTUIGRAAM MET MESSENHet ideale systeem voor een prachtige grasmat. De wegklapbare messen snijden door de grasmat en zorgen ervoor dat de wortels weer kunnen ademen. Zuurstof en voedingsstoffen kunnen weer opgenomen worden. De mes-as is uitgerust met een veiligheidssysteem ter voorkoming van mes breuk door stenen, wortels en andere harde voorwerpen.

werktuigraam met veren
WERKTUIGRAAM MET VERENDe as met gegalvaniseerde veren dient voor het uitharken van vilt en mos.werktuigraam met hamer messen
WERKTUIGRAAM MET HAMER MESSEN (KLEPELS)


De as met hamer messen is geschikt op een oneffen of lemen bodem.


Assortiment verticuteermachines