Sneeuwschuiver machines

Winter hulp

Sneeuwschuiver Veegmachines

Sneeuw veegmachine

De Tielbürger veegmachines kunnen veel meer dan alleen vegen en zijn daarom multifunctioneel inzetbaar gedurende het hele jaar. Dankzij de vele optionele accessoires rust u uw Tielbürger veegmachine in een handomdraai uit met een opvangbak, blad- hooi- stro- schuif, stofkap, watersprenkel installatie, koplamp, verschillende soorten borstels, verschillende soorten wielen en uiteraard in de winter een sneeuwschuif en sneeuwkettingen.

Sneeuwschuif

veegmachine-sneeuwschuif

De sneeuwschuif gemonteerd vóór de borstels is bij sterke sneeuwval een enorme hulp. U veegt en schuift in één arbeidsgang waardoor u tijd en energie bespaard. Tevens is de sneeuwschuif tijdens andere seizoenen in te zetten bij het schuiven van bijvoorbeeld graan, mest, zand etc.

Sneeuwkettingen

sneeuwketting-veegmachine

Om uw Tielbürger veegmachine optimaal uit te rusten als ‘winter machine’ hebben wij passende sneeuwkettingen voor alle verschillende bandenmaten van de veegmachines, te weten: 4.00-4, 13.00 x 5-6, 15.00 x 6-6. Tevens hebben wij sneeuwkettingen voor apparaten (bijvoorbeeld zitmaaiers) met bandenmaten: 18 x 8.50-8, 18 x 9.50-8 en 20 x 10-8. Dankzij de sneeuwkettingen heeft uw apparaat meer tractie op ijzige sneeuw.

Polar-trec wielen

polartrec-wielen

Mocht de ondergrond het niet toelaten om met sneeuwkettingen te werken hebben wij als alternatief de polar-trec wielen. Dankzij de polar-trec wielen heeft de veegmachines  meer grip onder winterse omstandigheden. De polar-trec wielen zijn beschikbaar voor alle Tielbürger veegmachines behalve de entry class TK17 en TK18, en de special class TK20.

Speciale sneeuw borstels

sneeuwborstel-veegmachine-300x200

Met uitzondering van de entry class TK17 en TK18 veegmachines zijn alle modellen standaard uitgerust met speciaal ontwikkelde dubbel bezette hard/zacht borstels. Deze borstels zijn 8 rijïg bezet en geschikt voor alle veeg werkzaamheden. Voor het optimaal verwijderen van sneeuw kunt u ervoor kiezen de speciale sneeuw borstels te monteren. Deze sneeuwborstels zijn tevens 8 rijïg bezet maar hebben meer ruimte tussen de inplantingen waardoor de sneeuw minder tussen de haren blijft klonteren.

Aanbouw veegmachine aan zitmaaier

tk520-zwart-wit-borstels

Dankzij de geniale universele snelkoppeling van Tielbürger, die inmiddels past aan ruim 300 verschillende zitmaaiers van diverse fabrikanten, maakt u in een handomdraai van uw maaier een multifunctioneel apparaat. Dit multifunctionele apparaat is vervolgens uit te rusten met bijvoorbeeld een:

Ook zonder gebruik van de snelkoppeling hebben wij werktuigen die u juist achter uw zitmaaier monteert, zoals een:

U kunt sneeuw én ijs in één arbeidsgang verwijderen door voorop uw zitmaaier de veegmachine of sneeuwschuif te monteren en achterop de strooier.

Sneeuwborstels

De aanbouw veegmachine TK520 wordt standaard uitgerust met speciaal ontwikkelde dubbel bezette hard/zacht borstels. Deze borstels zijn 8 rijïg bezet en geschikt voor alle veeg werkzaamheden. Voor het optimaal verwijderen van sneeuw kunt u ervoor kiezen de speciale sneeuw borstels te monteren. Deze sneeuwborstels zijn tevens 8 rijïg bezet maar hebben meer ruimte tussen de inplantingen waardoor de sneeuw minder tussen de haren blijft klonteren.

Sneeuwkettingen

sneeuwkettingen

Voor meer tractie op ijzige sneeuw kunt u uw apparaat uit rusten met sneeuwkettingen. Wij bieden sneeuwkettingen in de volgende maten:

  • 4.00-4
  • 13.00 x 5-6
  • 15.00 x 6-6
  • 18 x 8.50-8
  • 18 x 9.50-8
  • 20 x 10-8

Aanbouw veegmachine aan quads, atv’s etc.

veegmachine quad atv

De aanbouw veegmachine TK620 is dankzij een snelsluiting makkelijk en zonder gereedschap op de snelkoppeling te klikken. De volledige bediening kan vanaf de bestuurders stoel worden verricht. De veegmachine heeft een werkbreedte van 140cm en is standaard uitgerust met speciale dubbel bezette hard/zacht borstels.

Sneeuwborstels

sneeuwborstels

De aanbouw veegmachine TK620 wordt standaard uitgerust met speciaal ontwikkelde dubbel bezette hard/zacht borstels. Deze borstels zijn 8 rijïg bezet en geschikt voor alle veeg werkzaamheden. Voor het optimaal verwijderen van sneeuw kunt u ervoor kiezen de speciale sneeuw borstels te monteren. Deze sneeuwborstels zijn tevens 8 rijïg bezet maar hebben meer ruimte tussen de inplantingen waardoor de sneeuw minder tussen de haren blijft klonteren.

Aanbouw (sneeuw)schuiven

De verschillende Tielbürger aanbouw- sneeuwschuiven kunnen aangebouwd worden aan bijvoorbeeld uw zitmaaier, quad, atv, electro-car, Tielbürger motormaaier, Honda tweewielige trekker of andere (werk)voertuigen en vormen de perfecte combinatie voor het schuiven op voetpaden, tuinpaden, ijsbanen, perrons, fietspaden, sportbanen, parkeerplaatsen, stations, ingangen voor bijv. zorginstellingen of winkelcentra en andere smalle plekken waar een grote sneeuwschuiver niet bij kan komen. De verschillende sneeuwschuiven zijn:

Aanbouw sneeuwschuif voor zitmaaiers TS125 en RS120

Sneeuwschuif TS125

Meer lezen? Klik hier

Aanbouw sneeuwschuif voor quads, atv’s, electrocars en anders (werk)voertuigen TS150

Sneeuwschuif ts150

Meer lezen? Klik hier

Aanbouw sneeuwschuif voor Tielbürger motormaaiers T50, T60 en T70

schuif-motormaaiers

Meer lezen? Klik hier

Aanbouw sneeuwschuif voor tweewielige trekkers

schuif-2wielers

Meer lezen? Klik hier

Strooiers

strooier-tm420-kubota

Een strooier is een goede hulp bij gladheidbestrijding tijdens de koude wintermaanden en is tevens universeel in te zetten gedurende de rest van het jaar voor bijvoorbeeld de verspreiding van granulaat, mest, zaaigoed- kortom alles wat strooibaar is.

Tielbürger biedt 3 verschillende strooiers, te weten:

Aanbouw strooier voorop uw zitmaaier TM30

Strooier tm30

Meer lezen? Klik hier

Aanbouw strooier achterop uw zitmaaier TM420

Strooier tm420

Meer lezen? Klik hier

Strooier TM320 handmatige bediening of getrokken

Strooier tm320

Meer lezen? Klik hier

Aanbouw sneeuwfrees

sneeuwfrees

Meer lezen? Klik hier

HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

Pin It on Pinterest