Binnenkort verkrijgbaar; professionele veegmachines met EGO accu-motor.

Milieuvriendelijk – Geluidsarm – Emissievrij

Frontveeg machines met oog voor milieu & omgeving.

Als je bijvoorbeeld paarden houdt beschik je al gauw over een paar honderd vierkante meter bestrating. Voor het schoonhouden daarvan biedt een veegmachine een prima uitkomst.

Ondanks dat dieren snel kunnen wennen aan het motorgeluid van gemotoriseerde veegmachines kunnen wij ons goed voorstellen dat men vandaag de dag op zoek gaat naar stillere oplossingen zonder CO2 uitstoot die ook nog eens beter zijn voor de portemonnee door de alsmaar stijgende brandstof en olie prijzen. Deze oplossing biedt Tielbürger u !

In de vorm van een 4-tal professionele veegmachines voorzien van een EGO accu-motor.

Met werkbreedtes variërend tussen 80 cm tot 120 cm is er voor ieder een geschikt model.

Uiteraard zijn deze veegmachines geschikt voor tal van terreinen in zowel de particuliere, zakelijke alsook agrarische markt.

De compactheid van de machines maakt het mogelijk zowel erf, stallen, lastig pad- en randwerk en overige ondergronden absoluut probleemloos en gemakkelijk te vegen.

De veegmachines kunnen worden uitgerust met allerlei handige accessoires zoals bijvoorbeeld een kiepbare opvangbak (die te legen is vanaf de bestuurdersplaats), een blad/hooi/stro/mest -schuif of een sneeuwschuif etc. De bediening is dusdanig eenvoudig dat iedereen er mee kan werken.

Zet met Tielbürger een stap in de toekomst!

Vergelijkbare berichten