Over ons

D.B. van der Horst B.V.

Tielbürger is een familie onderneming met meer dan 60 jaar kennis van zaken. Onze naam staat garant voor optimale prestaties en duurzaamheid. Het recept voor succes: wij leveren vakwerk en garanderen onderdelen leveranties tot wel 20 jaar na levering. Van idee tot eindproduct – ontwikkeld en gefabriceerd in eigen huis. Over de kwaliteit sluiten wij geen compromissen. Juist dat zorgt voor tevreden klanten.

 

Tielbürger producten zijn technisch doorontwikkeld en zeer duurzaam. Goed gereedschap is het halve werk. Daarom zijn de Tielbürger producten zo gewild: omdat ze goed zijn. De machines zijn sterk, solide en betrouwbaar. Daarmee wordt zwaar werk een fluitje van een cent.

 

Tielbürger is uw specialist voor veegmachines, verticuteermachines, hakselaars, motormaaiers, aanbouwwerktuigen voor o.a. zitmaaiers, tweewielige trekkers, quads en atv ’s. Overal inzetbaar zoals o.a. bij: instellingen, scholen, ziekenhuizen, parkeerplaatsen, hovenierswerkzaamheden, wegenbouwers, vliegvelden, bejaardentehuizen, particulieren enz.

 

Ontdek op onze website de vele mogelijkheden en toepassingen.

Veegmachines
HEEFT U VRAGEN OF SPECIFIEKE WENSEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

Pin It on Pinterest