Over ons

D.B. van der Horst B.V. is al ruim 50 jaar de exclusieve importeur van het merk Tielbürger in de Benelux en Frankrijk. Het bedrijf is opgericht door de destijds achttienjarige Donat van der Horst.  Hij is samen met de productontwikkelaars van Tielbürger machines gaan bedenken waarnaar vraag was in de groensector. Vanuit die samenwerking ontstond de veegmachine waarmee Tielbürger in de wereld marktleider geworden is. Het dna van D.B. van der Horst B.V. is sindsdien verstrengeld met dat van Tielbürger. Tielbürger is het enige merk dat deze importeur en leverancier voert en daardoor een specialist bij uitstek.
Het Duitse A-merk is ruim 65 jaar een begrip in het groenonderhoud.

Tielburger prijslijst

Onverwoestbaar

Als er één woord is dat het machinepark van Tielbürger raak typeert dan is dat: onverwoestbaar. Een investering in een product van Tielbürger geeft blijk van een langetermijnvisie, want Tielbürger machines gaan meestal generaties lang mee.

Niet voor niets is ons motto: Een goed merk is het halve werk!

De levering van de machines vindt uitsluitend plaats via geselecteerde dealers waar ook reparatie en onderhoud wordt gepleegd. De vestiging in Loo bestaat uit kantoor en opslag van waaruit zo’n driehonderd machines en honderden losse onderdelen uit voorraad geleverd kunnen worden.

Tielbürger

Tielbürger is een familie onderneming met meer dan 60 jaar kennis van zaken. Deze naam staat garant voor optimale prestaties en duurzaamheid. Het recept voor succes: wij leveren vakwerk en garanderen onderdelen leveranties tot wel 20 jaar na levering. Van idee tot eindproduct – ontwikkeld en gefabriceerd in eigen Duitse huis. Over de kwaliteit sluiten wij geen compromissen. Juist dat zorgt voor tevreden klanten.

Tielbürger producten zijn technisch doorontwikkeld en zeer duurzaam. Goed gereedschap is het halve werk. Daarom zijn de Tielbürger producten zo gewild: omdat ze goed zijn. De machines zijn sterk, solide en betrouwbaar. Daarmee wordt zwaar werk een fluitje van een cent.

Tielbürger is uw specialist voor veegmachines, onkruidborstelmachines, verticuteermachines, versnipperaars, motormaaiers, hooggrasmaaiers, aanbouwwerktuigen voor o.a. zitmaaiers, tweewielige trekkers, quads en atv ’s. Overal inzetbaar zoals bij: instellingen, scholen, ziekenhuizen, parkeerplaatsen, hovenierswerkzaamheden, wegenbouwers, kabelleggers, vliegvelden, bejaardentehuizen, particulieren enz.

Ontdek op onze website de vele mogelijkheden en toepassingen.

Tielburger Robine

Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op.

+31 (0)316 26 16 73

info@donatvanderhorst.nl