Dan ruim je ze op!

Maar waarom ? Naast het feit dat bladeren op gazons en bestrating er rommelig uit kunnen zien kan het ook gevaarlijke situaties opleveren.

Zo kunnen natte bladeren glad worden en leiden tot ongewenste valpartijen. Voorkom letsel door tijdig de afgevallen bladeren te verwijderen. Een bijkomend voordeel van het tijdig opruimen van afgevallen blad is dat hierdoor de bladeren geen schuilplaats kunnen bieden voor onkruid en insecten. Ook komt het de levensduur van de bestrating ten goede als de bladeren snel worden verwijderd.

Maar hoe ? Daar hebben wij handige hulpmiddelen voor:

Zo rust je een veegmachine eenvoudig uit met een bladschuif om grotere hoeveelheden blad te verplaatsen, hang je gemakkelijk een opvangbak voor de bezem zodat blad snel en moeiteloos word opgeveegd. Een veegmachine is ook een uitstekende oplossing voor de reiniging van kunstgras.

Maar ook een zitmaaier kan een perfect hulpmiddel zijn bij het verwijderen van blad. Dankzij onze vele aanbouwwerktuigen is een zitmaaier in een handomdraai een multifunctioneel apparaat. Denk bijvoorbeeld aan een gras opvang systeem zodat tot 4 keer het volume van een doorsnee opvangbak kan worden opgevangen of een aanbouw veegmachine om de paden en wegen bladvrij te maken.

Vergelijkbare berichten